Inima de Frate ep 11

Written By Admin on duminică, 21 iunie 2015 | 22:38

"Inima de Frate ep 11", Inima de Frate ep 11 Serial, Inima de Frate ep 11 Film Serial Turcesc, Inima de Frate ep 11 film Acasa Tv. Vezi si Rezumat Inima de Frate episodul 12
Pentru a se mărita cu Kuzey, Simay va încerca să profite de cea mai mare slăbiciune a acestuia. Dar condiţiile în care se găseşte Kuzey nu-i vor oferi lui Simay nici măcar o speranţă. Înainte de toate Kuzey trebuie să rămână în viaţă în timpul luptei la care va lua parte în aceeaşi seară.
În timp ce Atilla Sinaner se luptă să supravieţuiască la spital în urma infarctului suferit, Banu îl învinovăţeşte pe Bariş  pentru acestă situaţie. Bariş, care nu se pierde cu firea în faţa acuzaţiilor lui Banu, va falsifica semnătura lui Attila de pe documentul care-i asigură viitorul.. Gulten nu va mai putea s-o ţină departe de evenimete pe Cemre, atunci când Kazim va veni până în faţa casei lor ca să-i vadă fata. În schimb eforturile lui Gulten de a o angaja pe Cemre la Holdingul Katmanoğlu vor da rezultate şi Cemre va începe munca.
După decesul lui Attila, Banu şi Ebru (Hale Soygazi), mama lui Bariş, vor veni în Istanbul.. Odată cu sosirea lui Ebru tot echilibrul se va rupe.
În acestă nouă perioadă, încă din prima clipă Banu îl va controla şi pe Guney.
Pentru nu remedia o nouă neplăcere,  cauzată de sine, Kuzey o va cere în căsătorie pe Simay.. Aceast mariaj va rămâne un secret.
În ziua încare Kuzey va semna în registrul de căsătorie, acesta va face cunoştiinţă cu Zeynep, care-i va schimba complet viaţa..



Postare prezentată

Inima de Frate Acasa

Inima de Frate Acasa rezumat, Inima de Frate serial turcesc rezumat online, Inima de Frate film turcesc, Inima de Frate telenovela,Rezumat...

Postări populare

Un produs Blogger.