Inima de Frate ep 26

Written By Admin on duminică, 21 iunie 2015 | 07:18

"Inima de Frate ep 26", Inima de Frate ep 26 Serial, Inima de Frate ep 26 Film Serial Turcesc, Inima de Frate ep 26 film Acasa Tv. Vezi si Rezumat Inima de Frate episodul 27
Kuzey şi Guney se despart
Accidentul pus la cale de către Kuzey şi Ali, va face ca legăturile dintre Guney şi Kuzey să se rupă. În timp ce Kuzey care a avut dreptate, suferă, Guney este furios pentru că a fost testat şi atras într-un asemenea joc. Acest joc nu a fost câştigat de niciunul dintre fraţi.
Cearta din dimineaţa acelei nopţi dintre cei doi fraţi, atunci când se revâd, se trasformă în cearta a doi duşmani. Cu durerea ruşinii Guney scoate sabia împotriva fratelui său şi face un jurământ, de a nu se mai reveni niciodaată asupra hotărării, care nu poate fi transpus în cuvinte.
Data divorţului dintre Kuzey şi Simay este făcută publică. Simay, care nu poate să-l şantajeze pe Guney, povestindu-I  totul lui Banu, va juca un joc de noroc.
Pe de altă parte Bariş răscoleşte trecutul  pentru a scoate un nou obstacol în faţa lui Banu şi Guney. Guney, fără să ştie de ceea ce i se pregăteşte şi predându-se complet lui Banu, nu este conştient de fragilitatea crengii de care se ține.
Sosise ziua procesului. Kuzey o aşteaptă la judecătorie pe Simay. În acele momente, Simay îl va cunoşte, în sfârşit, pe „protectorul ei misterios”, care-i face surprise mari.




Postare prezentată

Inima de Frate Acasa

Inima de Frate Acasa rezumat, Inima de Frate serial turcesc rezumat online, Inima de Frate film turcesc, Inima de Frate telenovela,Rezumat...

Postări populare

Un produs Blogger.