Inima de Frate ep 27

Written By Admin on duminică, 21 iunie 2015 | 07:17

"Inima de Frate ep 27", Inima de Frate ep 27 Serial, Inima de Frate ep 27 Film Serial Turcesc, Inima de Frate ep 27 film Acasa Tv. Vezi si Rezumat Inima de Frate episodul 28
Kuzey începe să-l caute pe Ferhat
Mesajul primit de Kuzey, îl va readuce din nou în atenţia tuturor pe „Ferhat”. Mesajul îl va afecta pe Kuzey, conform aşteptărilor lui Ferhat. Kuzey va începe să-l caute pe Ferhat. Ferhat care vap une în aplicare planul său de răzbunare, va acţiona calculând înainte fiecare pas a lui Kuzey. Cu fiecare pas pe care-l face, fără să se gândească, Kuzey îşi va da seama, în scurt timp, că-i expune pericolului şi pe cei dragi.
Simay, care nu ştie de la cine primeşte cadourile, este neputincioasă în faţa lui Ferhat. Simay, care îşi dă seama că este într-o mare încurcătură, va fi obligată să colaboreze cu Ferhat.
Pe de altă parte, disputa dintre Cemre şi Zeynep care începe din cauza lui Kuzey, cu timpul devine tot mai vizibilă. Fiecare pas făcut de Cemre către Kuzey, îl va face pe Kuzey să se apropie mai mult de Zeynep.
Anunţul neaşteptat a lui Banu cu privire la căsătoria sa cu Guney va fi o mare supriză pentru toţi. În timp ce Ebru nu vorbeşte pentru siguranţa fiicei sale, Bariş va face paşi concreţi pentru anularea acestei nunţi.  Bariş va lua în calcul să rişte până şi sănătatea lui Banu .
Ferhat, care ştie că Kuzey se va încăpăţăna mai mult pentru a-l găsi, continuă lupta cu acesta, fără să lase umre. Kuzey care va încerca prin toate modalităţile să-l găsească pe Ferhat, va afla într-un final un indiciu. Dar nu ştie ce pericol îl aşteaptă. De acum, Kuzey şi Ferhat sunt doi duşmani, chiar duşmani de moarte.




Postare prezentată

Inima de Frate Acasa

Inima de Frate Acasa rezumat, Inima de Frate serial turcesc rezumat online, Inima de Frate film turcesc, Inima de Frate telenovela,Rezumat...

Postări populare

Un produs Blogger.