Inima de Frate ep 29

Written By Admin on duminică, 21 iunie 2015 | 07:13

"Inima de Frate ep 29", Inima de Frate ep 29 Serial, Inima de Frate ep 29 Film Serial Turcesc, Inima de Frate ep 29 film Acasa Tv. Vezi si Rezumat Inima de Frate episodul 30
Bekir reprezintă noul pericol pentru Kuzey
Kuzey, care i-a ascuns lui Sami că s-a stabilit în Mersin şi s-a hotărăt să stea departe de probleme, nu poate să rămână indiferent la rugămintea oamenilor de afaceri din cartier care au probleme cu Bekir, care le impusese o taxă de protecţie.
În timp ce pentru Kuzey se termină o nouă rundă în care şi-a pus viaţa în pericol, marea răfuială consumată va face ca furia lui Ferhat să crească. Simay, fiind marginalizată de familie, văzând adevărata faţă a lui Ferhat,  va hotărâ să-şi folosească ultimul atu, atunci când ajunge la concluzia că singura ei şansă este Ferhat.
În războiul rece dintre Bariş şi Guney, odată cu intrarea lui Sumer Tezkan în joc, se va deschide un nou front. Guney va şti de cursa care i se pregăteşte, datorită avertismentului lui Cemre.
Kuzey care-i ascunde lui Sami cele întâmplate la Mersin, cu toate că s-a hotărăt să stea departe de probleme, nu va rămâne indiferent la rugămintea oamenilor de afaceri şi va lua urma lui Bekir, care colecta o taxă de protecţie de la aceștia.
Handan, care este cuprinsă de o dulce grabă, este emoționată că-i va primit în casă pe cei din familia Sinaner.
Noua afacere pusă la punct de Kuzey şi Ali, va creşte tensiunea dintre Kuzey şi Guney. Între timp Ferhat, care vrea să-l lovească în punctul cel mai vulnerabil al lui Kuzey, face paşi siguri pe urmele trecutului. Seara cinei pregătită cu multă trudăde Doamna Handan pentru primirea familiei Sinaner se va transforma într-un coşmar.





Postare prezentată

Inima de Frate Acasa

Inima de Frate Acasa rezumat, Inima de Frate serial turcesc rezumat online, Inima de Frate film turcesc, Inima de Frate telenovela,Rezumat...

Postări populare

Un produs Blogger.