Inima de Frate ep 36

Written By Admin on sâmbătă, 20 iunie 2015 | 09:33

"Inima de Frate ep 36", Inima de Frate ep 36 Serial, Inima de Frate ep 36 Film Serial Turcesc, Inima de Frate ep 36 film Acasa Tv.
 Vezi si Rezumat Inima de Frate episodul 37
Bariş, care a aflat totul începând  de la Ebru pâna la Burak Çatalcalı, îşi dă seama că ste pe o pistă greşită în demersul său de a-i despărţi pe Banu şi Guney.  Bariş va fi într-o situaţie grea, atunci când Guney va divulga informaţiile legate de el. Bariş va acţiona prea târziu pentru a-l face pe Burak să plece din Istanbul.
Planurile lui Cemre pentru aniversarea sa nu vor merge cum trebui încă de la început. Cemre, pentru a-şi masca decepţia, va lua o hotărăre care va să schimbe toată atmosfera aniversării. Prin această hotărăre, Ferhat se va fa remarcat.
Emral, care venise de Istanbul ca să-i împace pe Zeznep şi Huseyin, fără să mai piardă timp va dori să-l cunoască pe Kuzey. Kuzez, care înainte de a merge la aniversare va face cunoştinţă cu Emral, mama lui Zeynep, va fi supus unui test, încă din primul moment. Întrebările adresate ui Kuzey de către Emral, vor scoate în evidenţă, încă odată, diferenţele dintre Zeynep şi Kuzey.
Pentru Cemre noaptea va începe odată cu sosirea lu Kuzey la aniversare. Kuzey îi va dărui un cadou foarte special aşa cum Cemre îi oferise acestuia o madolină. Dar, surpiza cea mai periculoasă a serii o va face Ferhat. Kuzey va înţlege că nimeni din jurul său nu este în siguranţă. Kuzey îşi propune să-l găsească, cu orice preţ,  pe Ferhat şi într-un final îşi atinge scopul.



Postare prezentată

Inima de Frate Acasa

Inima de Frate Acasa rezumat, Inima de Frate serial turcesc rezumat online, Inima de Frate film turcesc, Inima de Frate telenovela,Rezumat...

Postări populare

Un produs Blogger.