Inima de Frate ep 37

Written By Admin on sâmbătă, 20 iunie 2015 | 09:29

"Inima de Frate ep 37", Inima de Frate ep 37 Serial, Inima de Frate ep 37 Film Serial Turcesc, Inima de Frate ep 37 film Acasa Tv.
 Vezi si Rezumat Inima de Frate episodul 38
Kuzey care va afla că Şermin Koflu este în viaţă, înainte de toate va încerca să scape din mâinile oamenilor lui Ferhat. După ce a scăpat de primejdie, Kuzey va găsi în sfârşit o probă cu care să-l incrimineze pe Ferhat. Dar mai întâi trebuie să dea de Şermin Koflu. Duşmăniei dintre Ferhat şi Kuzey va căpăta accente periculoase,  odată revenirea în ordinea de zi a lui Şermin, care este principal cauză a acestei duşmănii.
În familia Sinaner, toată familia se mobilizează pentru vindecarea lui Banu.  În schimb Burak, prin fiecare pas pe care-l face, este tot mai aproape de marele secret care ise ascunde de către familia Sinaner.
După multe zile, Zeynep, care aflase că Kuzey va revenit acasă, va merge de grabă la Kuzey. Revederea celor doi îndrăgosiţi îl dărămă pe Ferhat. Zeynep avea ocazia să vadă, acum, pentru prima dată, faţa neştiută şi furioasă a lui Kuzey. În schimb Kuzey, va înţelege, că până ce Ferhat va ieşi din vieţile lor, singura modalitate de a-i proteja pe cei dragi este să stea departe de ei. Disperat, Kuzey care caută cea mai bună soluţie, în sfârşi va merge la procuratură pentru a depune o plângere în privinţa lui Ferhat.
Pe de altă parte, Zeynep va începe să ancheteze relaţia lui Kuzey. Cemre va fi cea care o va lămuri pe Zeynep. Cemre, cu toate că este îndrăgostită de Kuzey, îşi va accepta, în tăcere, locul din viaţa acestuia. Bariş va dori să se împace cu Cemre. Fără să observe lacunele lăsate în urma sa, Kuzey va reuşi, în sfârşit, să ajungă la Şermin Koflu. Dar în acelaşi timp, Ferhat se îndrepta către Kuzey.





Postare prezentată

Inima de Frate Acasa

Inima de Frate Acasa rezumat, Inima de Frate serial turcesc rezumat online, Inima de Frate film turcesc, Inima de Frate telenovela,Rezumat...

Postări populare

Un produs Blogger.