Inima de Frate ep 42

Written By Admin on sâmbătă, 20 iunie 2015 | 03:07

"Inima de Frate ep 42", Inima de Frate ep 42 Serial, Inima de Frate ep 42 Film Serial Turcesc, Inima de Frate ep 42 film Acasa Tv.
 Vezi si Rezumat Inima de Frate episodul 43
Fiind sigur că Simay este singura lui șansă de a da de  urma lui Ferhat, Kuzey va trebui să ia o hotărăre foarte riscantă pentru a o ține în viață pe Simay. Cemre, care știe că Kuzey va recunoaște doar pe patul de moarte că o iubește, va înțelege că acesta a ajuns la capătul drumului. Neputând să-l găsească pe Kuzey, Cemre va cere a ajutorul lui Kuzey.
În timp ce Sami așteaptă cu sufletul la gură o veste de la fiul său, Guney, trăiește un șoc când  află de relația dintre Kuzey și Cemre. Guney  va cunoaște durerea pentru cei pierduți și se va  ambiționa. Pe de altă parte, Zeynep care crede că este folosită de Kuzey și Cemre, va curpinsă de furie. De acum înaintees va reprezenta unul din abstacolele din calea lui kuzey și Cemre. Fără să știe de cee ce se întâmplă, atunci când se vor întâlni, Kuzey și Cemre vor lua o hotărăre important în ceea ce privește viitorul lor. Cu ajutorul lui Kuzey,  declarația dată de Simay polițiștilor, se va transforma într-o informație foarte importantă. Dar Ferhat comandase de mult asasinarea lui Cemre. Kuzey, care știe Simay este singura persoană care-l poate duce la Ferhat, este obligat să ia o hotărăre foarte riscantă pentr a o ține în viață pe Simay.


Postare prezentată

Inima de Frate Acasa

Inima de Frate Acasa rezumat, Inima de Frate serial turcesc rezumat online, Inima de Frate film turcesc, Inima de Frate telenovela,Rezumat...

Postări populare

Un produs Blogger.