Inima de Frate ep 43

Written By Admin on sâmbătă, 20 iunie 2015 | 03:00

"Inima de Frate ep 43", Inima de Frate ep 43 Serial, Inima de Frate ep 43 Film Serial Turcesc, Inima de Frate ep 43 film Acasa Tv.
 Vezi si Rezumat Inima de Frate episodul 44
Guney îl amemință pe Kuzey
După ce Kuzey o va aduce pe Simay acasă, cu scopul de o proteja de Ferhat, tensiunea în familia Tekinoğlu va crește. Guney îl amenință pe Kuzey cu ajutorul atuului important pe care-l deține.
După ce Kuzey o va aduce pe Simay acasă, cu scopul de o proteja de Ferhat, tensiunea în familia Tekinoğlu va crește. Handan nu acceptă în niciun fel să trăiască în aceeași casă cu Simay, dar acum ea numai este nejutorată. Se va refugia lângă Guney.
Kuzey și Guney se vor întâlni datorită lui Simay. Guney îl va amenința pe Kuzey cu attul deținut.
Gulten, care știe că Cemre si Kuzey nu vor fi niciodată împreună, pentru a-i asigura un viitor sigur fiicei sale, se va hotără să-l spijine pe Bariș. Războiul rece dintre Zeynep și Cemre, va căpăta o alăt dimensiune odată cu sarcina lui Zeynep. Cemre, care nu știe de palnurile mamei sale, în ciuda a tot și a tuturor este hotărătă să nu renunțe  la Kuzey. În acest timp, Sami își luase și el măsurile de precauție  față de Ferhat pentru a-l ține departe de Kuzey.  În timp ce colaborarea, de nevoie, a Comisarului  Șerefși a lui Kuzey continuă, Kuzey, descifrând un aspect folosindu-se de indiciul dat de Simay, va găsi soluția de a-l scoate pe Ferhat din ascunzătoare și de a-l aduce la el.




Postare prezentată

Inima de Frate Acasa

Inima de Frate Acasa rezumat, Inima de Frate serial turcesc rezumat online, Inima de Frate film turcesc, Inima de Frate telenovela,Rezumat...

Postări populare

Un produs Blogger.