Inima de Frate ep 44

Written By Admin on sâmbătă, 20 iunie 2015 | 02:56

"Inima de Frate ep 44", Inima de Frate ep 44 Serial, Inima de Frate ep 44 Film Serial Turcesc, Inima de Frate ep 44 film Acasa Tv.
 Vezi si Rezumat Inima de Frate episodul 45
Răzbunarea lui Kuzey – Kuzey începe căutarea lui Deniz
Kuzey care, cu ajutorul lui Simay, descoperise secretul lui Ferhat, va începe să-și facă planurile de răzbunare. Zeynep are nu accept iubirea dintre dintre Cemre și Kuzey, va încerca să-I despartă. Handan, care va părăsi casa, se va duce acasă la Guney. Guney va înnebuni de furie când va afla de relația dintre fosta lui iubită și fratele său.
Kuzey începe să o caute pe Deniz, fata lui Ferhat. Din acel moment pentru Ferhat trebuie să se  întoarcă.
Sosirea fiicei lui Ferhat la Istanbul, îl va mobiliza pe Kuzey. Kuzey, în ciuda înțelegerii făcute de cu comisarul Șeref, începe s-o caute pe Deniz.
Mișcarea lui Burak  va influența războiul rece dintre Burak Çatalcalı și familia Sinaner. Pe de altă parte, șederea lui Handan la conaculfamilie Sinaner va fi prelungită datorită lui Sami.
Guney, care observă că Kuzey și Cemre sunt de nedespărțit, folosindu-se de posibilitățile sale va dori să se răzbune pe Kuzey. Legătura firavă dintre cei doi frați, se va rupe odată cu mișcarea făcută de Guney. Dorind să-și pună în aplicare planul de răzbunare, Kuzey va avea de-a face iarăși cu Șeref.
Ajutorul dat de Gulten lui Cemre, va reprezenta un nou început pentru Bariș. Bariș va fi mult mai sigur pe el și va avea mai mult curaj în fața lui Cemre. Dar atenția lui Cemre este canalizată spre Kuzey.
Zeynep, care se întâlnise cu Kuzey la aniversarea lui Banu, prin intermediul acestei întâlniri va avea ocazia să o facă să sufere pe Cemre.
Ferhat va afla că fata sa se află în Istanbul. În sfârșit Kuzey aflase elementul cel mai vulnerabil a lui Ferhat. Ferhat va tebui să se întoarcă.





Postare prezentată

Inima de Frate Acasa

Inima de Frate Acasa rezumat, Inima de Frate serial turcesc rezumat online, Inima de Frate film turcesc, Inima de Frate telenovela,Rezumat...

Postări populare

Un produs Blogger.