Inima de Frate ep 46

Written By Admin on sâmbătă, 20 iunie 2015 | 02:53

"Inima de Frate ep 46", Inima de Frate ep 46 Serial, Inima de Frate ep 46 Film Serial Turcesc, Inima de Frate ep 46 film Acasa Tv.
 Vezi si Rezumat Inima de Frate episodul 47
Guney îl provoacă pe Kuzey
Guney care a reacționat diferit de toată lumea la aflarea veștii căsătoriei lui Cemre și Bariș, se gândește că această căsatorie poate fi oprită doar de Kuzey și va acționa în acest sens.
Decepția lui Cemre provocată de Kuzey, o face pe aceasta să ia hotărărea de a-l scoate definiv din viața sa. Ea se va mărita cu Bariș.  Când Gulten va afla acestă veste, va căuta ca s-o facă pe Cemre să nu caute motivul acestei hotărări. Ea o va susțien ca să se marite, cât mai repede, cu Bariș și va va face presiuni în acest sens. Cemre văzuse cu ochii ei lipsa  de loialitate a lui Kuzey. Ea trebuie să-l uite complet. Kuzey  va știi că el reprezintă motivul mariajului dintre Cemre și Bariș. Cemre era pe cale să iasă din viața lui. Zeynep ca urmări cu invidie cum Kuzey suferă pentru Cemre și va elimina, discret, obstacolele din calea căsătoriei lui Cemre șu a lui Bariș. Familia Sinaner care-și va modifica prioritățile la aflarea veștii căsătoriei lui Cemre și a lui Bariș, la început nu au dat împortanță hotărării lui Bariș. În timp ce se gândesc că Bariș n-ar face o asemenea nebunie,  ei vor afal de cununia secretă a celor doi.
Cemre, care este prima dragoste a lui Guney, care până anul trecut era logodnica sa și adevăratul motiv al dușmăniei cu fratele său, va reacționa diferit la aflarea veștii căsătoriei. Această căsătorie nu trebui să aibă loc. Ea se va gândi că singura persoană care poate opri nunta este Kuzey și de aceea va trece la acțiune.


Postare prezentată

Inima de Frate Acasa

Inima de Frate Acasa rezumat, Inima de Frate serial turcesc rezumat online, Inima de Frate film turcesc, Inima de Frate telenovela,Rezumat...

Postări populare

Un produs Blogger.