Inima de Frate ep 47

Written By Admin on sâmbătă, 20 iunie 2015 | 02:51

"Inima de Frate ep 47", Inima de Frate ep 47 Serial, Inima de Frate ep 47 Film Serial Turcesc, Inima de Frate ep 47 film Acasa Tv.
 Vezi si Rezumat Inima de Frate episodul 48
Planul lui Zeynep va avea rezultate. Nici Kuzey și nici ceilalți nu se vor putea opune cununiei lui Cemre. Semnătura lui Cemre, care a așteptat până în ultimul moment, va reprezenta stârșitul relației cu Kuzey. Cemre era de acum soția lui Bariș. Kuzey va dori să-și  vărse supărarea pe Guney, pentru el nu exită nici un refugiu. Va încerca să-și verse spărare împărțind pumni în dreapta și în stânga. Fără să aștepte prea mult, Guney îi va cere socoteală lui Zeynep.
Ebru es hotărătă să-l facă pe Bariș să plătească pentru greșeală. Dă instrucțiuni avocaților,  ca Bariș să piardă toate proprietățile, în cazul în care va rămâne căsătorit cu Cemre. Pe de altă parte, Cemre este dărămată când află că Kuzey a venit la cununie pentru a o opri.
În timp ce Kuzey vrea să uite supărarea pierderii lui Cemre, mesajul sosit de la Ferhat va fi prioritar. Sosise vremea răzbunării. Ferhat este nevoit să se întâlnească cu Kuzey, pentru a-și salva fata. Pentru prima dată Kuzey este puternic față de Ferhat. Dar Ferhat și-a luat măsurile de preacuție pentru a-și salva fata și de a-l îngenunchia pe Kuzey. Atunci cân Kuzey îl va înfrunta pe Ferhat, din dorința de a îl răzbuna pe Ali, acesta nici măcar nu va clipi.



Postare prezentată

Inima de Frate Acasa

Inima de Frate Acasa rezumat, Inima de Frate serial turcesc rezumat online, Inima de Frate film turcesc, Inima de Frate telenovela,Rezumat...

Postări populare

Un produs Blogger.