Inima de Frate ep 48

Written By Admin on sâmbătă, 20 iunie 2015 | 02:49

"Inima de Frate ep 48", Inima de Frate ep 48 Serial, Inima de Frate ep 48 Film Serial Turcesc, Inima de Frate ep 48 film Acasa Tv.
 Vezi si Rezumat Inima de Frate episodul 49
În timp ce se caută ucigașul lui Ferhat, Kuzey care jurase că-l va omorâ personal, se va înfuria pe criminalul necunoscut care nu i-a dat ocazia să se răzbune. Atunci când Kuzey va veni față în față cu dușmanul său de moarte Ferhat, cu scopul de a se răzbuna, din nou va alege iubirea pentru Cemre. Iubirile„imposibile” sunt pecetluite atunci când Kuzey lasă pistolul jos, iar Ferhat va muri, împușcat de o persoană necunoscută. Kuzey este furios pe criminalul necunoscut, care nu i-a permis să se răzbune. Odată cu mărirea numărului de suspecți din timpul cercetărilor, evenimentele se complică.
Comisarul Șeref va plăti foarte scump pentru sprijinul acordat lui Kuzey.Odată cu moartea lui Ferhat,  pentru Kuzey nu trecuse pericolul. Simay care-l învinovățește pentru moartea mamei sale, jură să-I transforme viața într-un coșmar. Cemre care este acum sigură de iubirea lui Kuzey,  își dă seama acum d eroarea făcut prin căsătoria cu Bariș. Cemre, care este hotărătă să-și repare greșeala și îi spune lui Kuzey că vrea să divorțeze, nu știe de capcanele care i se pregăstesc. Atunci când îi spune lui Bariș că vrea să divorțeze, Cemre va fi nevoită să ia o hotărăre care îi va schimva viața.  Odată cu găsirea lui Sami Tekinoğlu, cursul anchetei crimei se va schimba.



Postare prezentată

Inima de Frate Acasa

Inima de Frate Acasa rezumat, Inima de Frate serial turcesc rezumat online, Inima de Frate film turcesc, Inima de Frate telenovela,Rezumat...

Postări populare

Un produs Blogger.