Inima de Frate ep 49

Written By Admin on sâmbătă, 20 iunie 2015 | 02:47

"Inima de Frate ep 49", Inima de Frate ep 49 Serial, Inima de Frate ep 49 Film Serial Turcesc, Inima de Frate ep 49 film Acasa Tv.
 Vezi si Rezumat Inima de Frate episodul 50
Kuzey se hotărește să-și părăsească casa, iubirea, prietenii, pe scurt este hotărăt să renunți la tot. Misterul morții lui Ferhat, îi va aduce la un loc pe Kuzey și Guney. Prin cele povestite , Sami se pusese într-o situție grea atât pe sine, cât și pe Guney. Pe altă parte, în timp ce, datorită renunțării la răzbunare a lui Kuzey, încrederea lui Cemre în acesta crește mai mult, Baris va scoate un alt abstacol în calea lor. Cemre fiind nevoită să cedeze în fața insitenților lui Bariș, va face o înțelegere, pe termen scurt, cu acesta. Crezând că prin această înțelegere va scăpa de Bariș, Cemre nu este conțientă că își complică mai grav condiția. Kuzey, care află că  că Cemre s-a hotărăt să se mute la conac împreună  cu Bariș,  nu știe de înțelegerea acestora. Pentru toată lumea, Cemre pare că face planuri privind căsnicia ei și că se pregătește să plece în luna de miere la Paris. Până și Gulten care bănuie că în spatele reîntoarcerii  fiicei sale la Baris sunt alte motive, nu va mai avea îndoieli când va afla acest lucru şi va merge și ea cu ei în luna de miere.

În zilele în care a fost internat în spital, Sami se va apropia mai mult de Kuzey și, fiind conștient de suferința provocată de acesta lui Cemre, îi va ajuta dându-i o soluție fiului său, care este neajutorat.  Kuzey trebuie să plece urgent din acest loc. Cu toate că Kuzey nu va accepta propunerea, invocând sănătatea tatălui său și afacerea, după ultima criză trăită din cauza lui Guney, se  va hotărâ să lase totul în urmă și să plece. Dup câteva zile, Sami va fi externat. În zilele în care Kuzey se pregătește de plecare, Cemre, împreună cu soțul ei, sunt la Paris. În ziua în care Cemre va reveni din luna de miere, aceasta va afla de la Demet că Kuzey va pleca, defininitiv, dar Bariș nu o va lăsa să se ducă la Kuzey. Kuzey nu știe că Cemre s-a întors din luna de miere. În ultima noapte în casă, Kuzey va petrece, în compania tatălui său, o noapte emonționantă, așa cum nu a trăit până acum, iar dimineața, din cauza lui Cemre, va pleca, cu gândul la ceea ce lăsa în urmă.



Postare prezentată

Inima de Frate Acasa

Inima de Frate Acasa rezumat, Inima de Frate serial turcesc rezumat online, Inima de Frate film turcesc, Inima de Frate telenovela,Rezumat...

Postări populare

Un produs Blogger.