Inima de Frate ep 50

Written By Admin on vineri, 19 iunie 2015 | 22:54

"Inima de Frate ep 50", Inima de Frate ep 50 Serial, Inima de Frate ep 50 Film Serial Turcesc, Inima de Frate ep 50 film Acasa Tv.
 Vezi si Rezumat Inima de Frate episodul 51
Cemre este dispusă să facă orice pentru Kuzey
Cemre care crede că la pierdut definitive pe Kuzey, este dispusă să facă orice. În ciuda opoziției lui Bariș, va acționa  și va ieși la drum pentru merge împreună cu Kuzey.
Atunci când Kuzey, împreună cu valiza în mână, este pe cale să înceapă un drum nou, va fi oprit de Gulten. Cu toate că Gulten nu vrea să intervină în viața lui Kuzey, se gândește că doar Kuzeuy poate să pună punct nefericirii lui Cemre. Gulten, care recunoaște că s-a opus realției ditre Kuzey și Cemre, își va cere scuze față de Kuzey. Kuzey trebuie să ia o hotărăre importantă. Bariș, care știe că înțelegerea făcută cu Cemre este în pericol, până ce Kuzey nu va ieși din viețile lor, pentru a o intimida pe Cemre, îi va arăta cât de departe poate să meargă. Pentru ca Kuzey să înceapă o nouă viață, chiar departe de ea, Cemre trebuie să respecte regulile impuse de Bariș.

Pe de altă parte, Guney este încrezător că odată cu plecarea lui Kuzey, responsabilitățile care-i revin se vor diminua. Tot acum va veni vestea privind consolidarea locului lui Guney în familia Sinaner.  Pe de altă parte, Zeynep care acționa pentru a-i face rău lui Cemre, își va continua lupta inegală.  Simay va fi noua armă a lui Zeynep împotriva lui Cemre și a familiei Sinaner. Cemre care se gândește că-l va pierde definitive pe Kuzey și care este dispusă să facă orice, în ciuda lui Bariș, vatrece la acțiune. Va ieși la drum pentru merge împreună cu Kuzey.


Postare prezentată

Inima de Frate Acasa

Inima de Frate Acasa rezumat, Inima de Frate serial turcesc rezumat online, Inima de Frate film turcesc, Inima de Frate telenovela,Rezumat...

Postări populare

Un produs Blogger.