Inima de Frate ep 51

Written By Admin on vineri, 19 iunie 2015 | 22:52

"Inima de Frate ep 51", Inima de Frate ep 51 Serial, Inima de Frate ep 51 Film Serial Turcesc, Inima de Frate ep 51 film Acasa Tv.
 Vezi si Rezumat Inima de Frate episodul 52
Kuzey se va întâlni încă odată cu Guney
Simay îl va șantaja pe Guney. Datorită mișcării lui Simay cei doi frați vor fi nou față în față. Acum tensiunea dintre cei doi capătă alte proporții.
Cu toate că Kuzey își mărturisește iubirea față de Cemre, este convins că nu vor putea fi împreună. Cemre care nu poate decât să accepte poziția lui Kuzey, își va continua viața supusă de la conacul familiei Sinaner. Guney care răsuflase ușurat după plecarea lui Kuzey, va deveni mai combativ de când Kuzey se va întoarce. Kuzey care caută o soluție, va avea de-a face tot Guney.
Sami care știe că Kuzey nu are nimic de pierdut, este conștient că fiul său este dispus pentru orice fel de sacrificiu și de aceea se hotărește să-și ia câteva măsuri de precauție. Gulten va avea de făcut o alegere dificilă atunci când va afla că Cemre s-a măritat cu Bariș pentru a îl proteja pe Kuzey.
Zeynep va face planuri periculoase pentru a-l recuceri pe Kuzey. Simay care va acționa îndrumată de Zeynep, îl va șantaja pe Guney. În urma mișcării lui Simay, Guney și Kuzey vor fi din nou față în față și Guney nu-și va putea controla furia. În timp ce Kuzey și Guney se ceartă, Simay va  afla un nou atuu care va complica situația. Hotărărea lui Cemre de a fugi cu Kuzey, va amplifica sentimentele lui Guney pentru prima lui dragoste. Dorința de răzbunare a lui Guney, îl va ambiționa mai mult pe Kuzey. Atunci când Burak Çatalcalı va acționa neașteptat, folosindu-se de atuul său care-l vizează pe Guney,  tesiunea dintre Kuzey și Guney va căpăta alte proporții.




Postare prezentată

Inima de Frate Acasa

Inima de Frate Acasa rezumat, Inima de Frate serial turcesc rezumat online, Inima de Frate film turcesc, Inima de Frate telenovela,Rezumat...

Postări populare

Un produs Blogger.