Inima de Frate ep 53

Written By Admin on vineri, 19 iunie 2015 | 22:47

"Inima de Frate ep 53", Inima de Frate ep 53 Serial, Inima de Frate ep 53 Film Serial Turcesc, Inima de Frate ep 53 film Acasa Tv.
 Vezi si Rezumat Inima de Frate episodul 54
Pentru prima dată în viață, Kuzey va lăsa garda jos, atunci când va afla de suferința lui Cemre.
În timp ce Burak Çatalcalı se luptă să supraviețuiască în urma accidentului suferit, proba găsită în autoturismul său, îl va face să devină principalul suspect în cazul uciderii lui Ferhat. Cercetările cu privire la acest incident vor lua o turnură neașteptată. Comisarul Șeref va începe să cerceteze din nou acest caz, care a fost motivul demisiei sale din poliție. Cercetările îl vor duce pe Șeref până la conacul Sinaner. Vizita lui Șeref la conac va strica echilibrul de acolo. Acum Banu este sigură că mama și fratele ei îi ascund ceva.
În acest timp Venus, care aflase de accident, va merge să-l ajute pe Kuzey.  Informațiile destăinuite de Burak lui Venus, îi vor aduce față în față pe cei doi frați, Kuzey și Guney. Aflată departe de cele întâmplate în jurul ei, Cemre așteaptă cu nerăbdare ultima zi a înțelegerii făcute cu Bariș. Kuzey, care dorește să probeze informațiile lui Venus, va veni mai des la firmă, lucru care o va bucura pe Cemre. Dar această fericire va dura o scurtă vreme, datorită lui Zeynep și va lăsa loc nefericirii. Pentru prima dată în viață, Kuzey va lăsa garda jos în fața femeii iubite, atunci când va afla că Cemre este nefericită.



Postare prezentată

Inima de Frate Acasa

Inima de Frate Acasa rezumat, Inima de Frate serial turcesc rezumat online, Inima de Frate film turcesc, Inima de Frate telenovela,Rezumat...

Postări populare

Un produs Blogger.