Inima de Frate ep 56

Written By Admin on vineri, 19 iunie 2015 | 22:39

"Inima de Frate ep 56", Inima de Frate ep 56 Serial, Inima de Frate ep 56 Film Serial Turcesc, Inima de Frate ep 56 film Acasa Tv.
 Vezi si Rezumat Inima de Frate episodul 57
Inima lui Cemre  este rănită
După momentele magice petrecute pe terasa firmei, cu toate că Cemre care este rănită de fuga lui Kuzey, va intra în noul an, având în minte acest moment.
Kuzey va trăi satisfacția de a demonstra tuturor neregulile făcute de familia Sinaner. Guney va folosi o armă simplă dar eficientă pentru a-l îndepărta pe Kuzey din preajma familiei Sinaner. După dejucarea planurilor lor, familia Sinaner se află într-un impas. Aceștia nu au decât posibilitatea de a apela la planul lui Guney. Printr-o mișcare inteligentă, Guney își va consolida locul de la conac.  Dar pentru Handan lucrurile nu sunt în regulă. Atunci când Handan observă că a devenit indiferentă pentru toți, inclusiv pentru Guney, ea va fi nevoită să se refugieze la acesta. De această dată motivul diferendului dintre Kuzey și Guney va fi mama lor.
În timp ce toată lumea o învinovățește pe Simay pentru articolul din ziar, Cemre este sigură că vinovata este Zeynep. Cemre va face tot posibilul pentru ca Kuzey să afle adevărul. În schimb cu prețul iubirii, Zeynep va da socoteală pentru răul făcut.
După momentele magice petrecute pe terasa firmei, Cemre, care este rănită de fuga lui Kuzey, va intra în noul an, având în minte acest moment.  Kuzey este pe cale să scape de cea mai mare povară, Simay. Însă, Handan va avea parte de o mare supriză în noul an.


Postare prezentată

Inima de Frate Acasa

Inima de Frate Acasa rezumat, Inima de Frate serial turcesc rezumat online, Inima de Frate film turcesc, Inima de Frate telenovela,Rezumat...

Postări populare

Un produs Blogger.