Inima de Frate ep 57

Written By Admin on vineri, 19 iunie 2015 | 22:38

"Inima de Frate ep 57", Inima de Frate ep 57 Serial, Inima de Frate ep 57 Film Serial Turcesc, Inima de Frate ep 57 film Acasa Tv.
 Vezi si Rezumat Inima de Frate episodul 58
După ce i-a adus la disperare pe cei din familia Sinaner, Guney este îmbătat de victorie. În acest timp, el nu va observa că Banu este stresată. Pentru a ieși în evidență, Banu o alege drept țintă pe Cemre. Jocul de noroc jucat de Guney, pentru a-l ține departe de viața sa pe Kuzey, se va sfârși cu aflarea adevărului de către fratele său. Datorită împuternicirii date de Burak Çatalcalı, nimeni nu va putea să-l îndepărteze pe Kuzey de la firmă. După zile întregi, pentru Cemre anul nou va începe atunci când îl va vedea pe pentru prima dată pe Kuzey. Cemre care își va face speranțe în urma divorțului dintre Kuzey și Simay, așteaptă cu nerăbdare ziua despărțirii de Bariș.
 În ciuda tuturor greutăților care le vor ieși în cale, Cemre este sigură că vor fi „povestea de dragoste a anului”. După ce familia Sinaner a trăit momente dificile, Guney este îmbătat de victorie.  În acest timp, el nu va obeserva că Banu e stresată. Dar, Banu se va folosi de Cemre pentru a se face remarcată.
Banu va face tot posibilul să vorbească între patru ochi cu Cemre. În acest sensz o va invita pe iaht și vor pleca pe mare. Atunci când Cemre va observa că cele două sunt singure pe iaht, iahtul era deja departe țărm. Kuzey, care nu știe nimic, deoarece este plecat la Trabzon împreună cu Demet, pentru a o vizita pe mama lui Ali, care este bolnavă.
 În casa în care s-a născut și crescut Ali, Kuzey va da un examen greu, care-i va adânci rana. Pe de altă parte, Handan este pregătită să se răzbune pe Sami, care nu a lăsat nicio urmă în viața ei și care urmează să înceapă o nouă viață prin căsătoria cu Aynur. Ea, folosindu-se deziluziile din trecut, le va crea  probleme lui Sami și Aynur. Nici reușita de la firmă și nici faptul că Burak Çatalcalı este principalul suspect al uciderii lui Ferhat, nu îl vor liniști pe Guney.  Cu cât presiunea asupra lui va crește, Guney va începe să aibă scăpări. De acum, marele secret al lui Guney este știut de și altcineva, care nu este dispus să tacă.



Postare prezentată

Inima de Frate Acasa

Inima de Frate Acasa rezumat, Inima de Frate serial turcesc rezumat online, Inima de Frate film turcesc, Inima de Frate telenovela,Rezumat...

Postări populare

Un produs Blogger.