Inima de Frate ep 58

Written By Admin on vineri, 19 iunie 2015 | 22:36

"Inima de Frate ep 58", Inima de Frate ep 58 Serial, Inima de Frate ep 58 Film Serial Turcesc, Inima de Frate ep 58 film Acasa Tv.
 Vezi si Rezumat Inima de Frate episodul 59
Bomba aruncată în aer de Banu va face gălăgie atât la conac cât și în viața lui Kuzey. Adevărul că ucigașul lui Ferhat este Guney, numai reprezintă doar o bănuială pentru Kuzey. Guney își alesese deja victima pentru a scăpa de acuzații. În schimbul libertății lui Guney, după Kuzey, acum este rândul lui Banu să plătească.
Kuzey este singurul care devine suspicios  cu privire la  punerea în aplicare a scenariul scris de Guney, cu sânge rece . Fiecare pas făcut de Kuzey va reprezenta un mare pericol pentru libertatea lui Guney. Guney va face noi planuri pentru a se apăra de Kuzey…. Între cei doi frați apar din nou probleme…
Cemre, care va folosi ca pretext frica trăită de pe iaht, va rămâne temporar la mama sa. După un an, furtunile din viețile lor îi aduseseră în același cartier pe Cemre, Guney și Kuzey. Dar singura dorință a lui Cemre era să găsească un moment pentru a comunica cu Kuzey.
Pe de altă parte, în timp ce Zeynep, care are mustrări de conștiință, o va cauta pe Simay, ea va afla un indiciu. Dar sosise și vremea confruntării lui Zeynep cu epava furtuni provocate de ea. În aceeași noapte, pe Kuzey și Cemre îi vor aștepta două suprize diferite. Așa cum și-a dorit Cemre, ea va petrece un moment intim cu Kuzey.
Culoarea noapții se va schimba la un moment dat, odată cu vestea adusă la ușa lui Kuzey de musafirul nepoftit.



Postare prezentată

Inima de Frate Acasa

Inima de Frate Acasa rezumat, Inima de Frate serial turcesc rezumat online, Inima de Frate film turcesc, Inima de Frate telenovela,Rezumat...

Postări populare

Un produs Blogger.