Inima de Frate ep 59

Written By Admin on vineri, 19 iunie 2015 | 22:33

"Inima de Frate ep 59", Inima de Frate ep 59 Serial, Inima de Frate ep 59 Film Serial Turcesc, Inima de Frate ep 59 film Acasa Tv.
 Vezi si Rezumat Inima de Frate episodul 60
După ceea ce a văzut în club, Kuzey nu-i va întoarce spatele lui Simay și nu va pleaca. Însă acest efortul plin de intenții bune al său, îl va scoate în evidență pe vechiul său dușman, uitat de toată lumea. De acum înainte, atât pe Simay, cât și pe Kuzey îi așteaptă o perioadă plină de pericole.
Kuzey, care se va duce la adresa indicată de Zeynep, după cele văzute în club, nu va putea să-i întoarcă spatele lui Simay și să plece. Orice ar fi Simay nu trebuie să mai lucreze acolo. Însă efortul plin intenții bune al său  Kuzey, îl va evidenția pe vechiul său dușman, uitat de toată lumea. De acum înainte, atât pentru Simay, cât și pentru Kuzey urmează o perioadă plină de pericole. După ce Cemre va afla cele întâmplate, insistența cu care lui Zeynep care dorește să fie aproape de Kuzey, o va indispune.
Ebru Sinaner care regretă că a lăsat-o singură pe Banu, este hotărătă să numai greșească a doua oară. Hotărărea lui Ebru cu privire la tratamentul fetei sale, îi va afecta liniștea de la conac a lui Guney. Atunci când Burak Çatalcalı, care revenise la firmă, își va declara obiectivul legat de accidentul suferit, vor avea loc unele schimbări.
Cemre va avea parte de o mare surpriză atunci când va acționa pentru ca Kuzey să numai aibă probleme.  Dar misterul clipelor petrecute împreună cu Kuzey nu va dura mult. La această întâlnire, suspiciunile lui Kuzey cu privire la Guney încep să se certifice.  Pe de altă parte, Bariș și Cemre sunt pe cale să rezilieze înțelegerea făcută. De aceea falsa nuntă trebuie devină una adevărată.



Postare prezentată

Inima de Frate Acasa

Inima de Frate Acasa rezumat, Inima de Frate serial turcesc rezumat online, Inima de Frate film turcesc, Inima de Frate telenovela,Rezumat...

Postări populare

Un produs Blogger.