Inima de Frate ep 60

Written By Admin on vineri, 19 iunie 2015 | 22:32

"Inima de Frate ep 60", Inima de Frate ep 60 Serial, Inima de Frate ep 60 Film Serial Turcesc, Inima de Frate ep 60 film Acasa Tv.
 Vezi si Rezumat Inima de Frate episodul 61
Înainte să se despartă de Bariș, Cemre va cunoaște partea necunoscută a acestuia.  Bariș va testa dacă motivele pentru care Cemre vrea să renunțe, sunt pentru a-l proteja pe Kuzey de pericole.
În timp de Cemre așteaptă cu nerăbdare momentul în care va lua sfârșit chinul, ea nu are decât posibilitatea de a se refugia la Kuzey. În ciuda distanței dintre ei, ea va găsi o cale de a fi împreună cu Kuzey.  Această iubire, va fi ținta urii atât a lui Guney cât și a lui Bariș.
Pe de altă parte, atunci când Zeynep se va întâlni cu Kuzey, ea îi va cere sosocoteală acestuia. Zeynep nu se va retrage dintre Cemre și Kuzey decât după ce se va răzbuna,
Guney, care înțelege că, până la descoperirea adevăratului ucigaș,  Kuzey va fi pe urmele sale, va atrage toată atenția asupra lui Bariș. El își va pune în aplicare planurile, întărind astfel bănuielile lui Burak Çatalcalı.


Postare prezentată

Inima de Frate Acasa

Inima de Frate Acasa rezumat, Inima de Frate serial turcesc rezumat online, Inima de Frate film turcesc, Inima de Frate telenovela,Rezumat...

Postări populare

Un produs Blogger.