Inima de Frate ep 61

Written By Admin on vineri, 19 iunie 2015 | 22:25

"Inima de Frate ep 61", Inima de Frate ep 61 Serial, Inima de Frate ep 61 Film Serial Turcesc, Inima de Frate ep 61 film Acasa Tv.
 Vezi si Rezumat Inima de Frate episodul 62
Conform părerii lui Kuzey, Șeref, dând tărcoale, a pus ochii pe lucrul încredințat de Ali. Kuzey nu-l va ierta pe Șeref. În ziua căsătoriei lui Sami și Aynur, Kuzey își va pierde controlul atunci când va afla că Șeref ascunde și alte lucruri. Pe de altă parte, considerând că sub influența lui Kuzey, Cemre colaborează cu dușmanii săi, Bariș va rupe înțelegerea cu Cemre și îl va reclama la procuratură pe Kuzey. Cemre va părăsi casa, dar va simți că-i lipsește ceva atunci când se va muta în casa mamei ei. Își uitase colierul busolă în casa lui Bariș. Cemre îl va găsi pe Kuzey la mormântul  lui Ali. Pentru că Kuzey fusese trădat de persoanele în care avusese încredere, acesta se va refugia singurului său prieten. Atunci când o va vedea în fața sa pe Cemre, va înțelege încă o dată că nu poate renunța la ea. Cemre va încerca să-l convingă pe Kuzey să fugă. Atunci când Kuzey va aafla de amenințările lui Bariș îndreptate  spre Cemre, va face ceea ce va fi de cuviință și se va preda la poliție. În schimb, Burak Çatalcalı va fi sigur că  cineva vrea să-l omoare. Persoana care-l urmărește pe Burak, va fi o nouă necunoscută, necunoscuta privind uciderea lui Ferhat. În timp ce  gratiile îi vor despărți, din nou, pe Cemre și Kuzey, Cemre își caută busola.


Postare prezentată

Inima de Frate Acasa

Inima de Frate Acasa rezumat, Inima de Frate serial turcesc rezumat online, Inima de Frate film turcesc, Inima de Frate telenovela,Rezumat...

Postări populare

Un produs Blogger.