Inima de Frate ep 62

Written By Admin on vineri, 19 iunie 2015 | 22:24

"Inima de Frate ep 62", Inima de Frate ep 62 Serial, Inima de Frate ep 62 Film Serial Turcesc, Inima de Frate ep 62 film Acasa Tv.
 Vezi si Rezumat Inima de Frate episodul 63
Bănuielile nu vor dispărea, cu toate că desfăsurarea procesului va fi  schimbată de apariția unei persoane care va mărturisi că este ucigașul lui Ferhat. Burak Çatalcalı și comisarul Şeref sunt, încă, pe urmele ucigașului. Declarația suspectului de crimă îi va aminti lui Șeref de o veche întâmplare…
Pe de altă parte, după această mărturisire, pentru scurt timp Guney se va liniști.  Acum Banu este mai ușor de convins. Dar cu cât Guney va atrage atenția prin relația interzisă cu Melda, acesta va fi față în față cu un nou pericol.
Kuzey va trăi, din nou, coșmarul trăit cu ani în urmă și va face eforturi să numai facă aceleași greșeli. El va fi mai ambițios cu fiecare minut petrecut în închisoare…
În ziua întrevederilorde la închisoare, după mult timp Sami și Handan își vor vizita fiul. În timp ce Sami îi spunea lui Kuzey data căsătoriei sale, Handan auzea și ea acest lucru.
 În aceea zi, Sami îi va preda lui Kuzey trei scrisori… Kuzey va rupe una din scrisori fără a o citi, pe a doua o va citi osingură dată, iar pe a treia o va citi de multe ori și o va păstra pe inimă.
Kuzeyi parmaklıklar arkasına yollayan Barış, köşke gelen isimsiz postayla , kendi özgürlüğünün tehdit altında olduğunu anlar. Ancak Barışa asıl şoku Kuzey yaşatacaktır.
Atunci când la conac va sosi o scrisoare anonimă, Bariș, care-l trimisese pe Kuzey după gratii, va înțelege că libertatea sa este în pericol. Dar Bariș va fi șocat de fapt de Kuzey.


Postare prezentată

Inima de Frate Acasa

Inima de Frate Acasa rezumat, Inima de Frate serial turcesc rezumat online, Inima de Frate film turcesc, Inima de Frate telenovela,Rezumat...

Postări populare

Un produs Blogger.