Inima de Frate ep 64

Written By Admin on vineri, 19 iunie 2015 | 22:20

"Inima de Frate ep 64", Inima de Frate ep 64 Serial, Inima de Frate ep 64 Film Serial Turcesc, Inima de Frate ep 64 film Acasa Tv.
 Vezi si Rezumat Inima de Frate episodul 65
Lui Handan nu-i vine să creadă că bărbatul cu care a trăit atâția ani, se recăsătorește. Atunci când în salonul de nuntă va fi va sosi Handan,  va începe o agitație. Kuzey care va interveni și  în această zi dificilă, nu-și va lăsa singură mama. Afectat de cele trăite de Handan, Kuzey își va evalua și el situația. Domnul Sami  împreună cu noua sa soție va începe vizitele de familie.
Kuzey trebuie să aibă grijă de Cihan. Folosindu-se  acest lucru pentru a se apropia de Kuzey, tensiunea dintre Zeynep și Cemre. Planul lui Guney, care vrea să se întâlnescă cu Melda cu prilejul Zilei Îndrăgostiților, va fi dat peste cap de surpriza lui Banu. Pe Guney care o va fi față în față  cu Ebru, îl așteaptă zile grele. Problemele trăiete de Sami, încă din prima zi a căsniciei, sunt indicii ale zilelor grele care-l așteaptă. Gulten caută soluții pentru a o salva pe Cemre din mâinile lui Bariș. Kuzey, care va fi martor al neputinței lui Gulten, va afla de înțelegerea lui Cemre. Ea va acționa cerându-i socoteală lui Bariș, dar semnătura lui Cemre nu-i va permite să facă nici măcar un pas. Pe de altă parte, ultimele evoluții în dosarul lui Mirza Çeltik, care pretinde că este „ucigașul lui Ferhat”, după multe zile îi vor face pe Șeref și  Kuzey să se întâlnească. În noaptea în care biletul eliberării lui Cemre din mâinile lui Bariș va ajunge la Zeynep, factura celor trăite de Kuzey și Cemre  va fi plătită foarte scump.



Postare prezentată

Inima de Frate Acasa

Inima de Frate Acasa rezumat, Inima de Frate serial turcesc rezumat online, Inima de Frate film turcesc, Inima de Frate telenovela,Rezumat...

Postări populare

Un produs Blogger.