Inima de Frate ep 65

Written By Admin on vineri, 19 iunie 2015 | 22:16

"Inima de Frate ep 65", Inima de Frate ep 65 Serial, Inima de Frate ep 65 Film Serial Turcesc, Inima de Frate ep 65 film Acasa Tv.
 Vezi si Rezumat Inima de Frate episodul 66
Fotografiile  lui Kuzey și Cemre apărute în ziare, îi vor face pe aceștia să nu poată nega aparențele. Conform înțelegerii cu Bariș, Cemre este nevoită acum să plătescă o despăgurbire mult mai mare. Acum la nefericirea lui Guney, se adăuga și supărarea acestuia. Tot ceea ce are Kuzey, va mări golurile din viața lui Guney. Dar, Banu aflase că căsătoria lui Guney fusese făcută în baza unei mari minciuni.
Sami care își dă seama că indiferent de ceea ce se poate întâmpla Kuzey și Cemre nu se pot despărți, va rupe tăcerea și  va rezolva una din problemele lui Kuzey..
Scandalul fotografiei consumat înainte de listatea la bursă a holdingului Sinaner, o va face pe Ebru Sinaner să încheie o nouă înțelegere. Cu toate că Kuzey va încerca s-o împiedice, pentru ultima dată Cemre va fi nevoită să  facă  ceea ce va dori Bariș.
Kuzey care face o evaluare a celor petrecute, cu toate că, la presiunea lui Cemre va încerca să se împace cu Demet, acesta va fi oprit de ura față de Șeref. Șeref va găsi o modalitate diferită de a se face înțeles lui Kuzey. El este obligat să fie pe aceeași lungime de undă cu Kuzey.
În ziua listării la bursă a Grupului de Firme Sinaner, se va consuma un show care-i va avea drept protagoniști pe Cemre și Bariș. Declarația de presă făcută va atrage, din nou atențiia tuturor către Cemre și Kuzey. Cemre care crede că și-a îndeplinit ultima condiție față de Bariș, nu este conștiență că ziariștii sunt, încă , pe urmele ei.
Simay, care încearcă să se acomodeze cu noul mediu, se gândește tot la Bariș, pe care încă mai este supărat. Bariș care va înnebuni de furie după ce va vedea știrea pe internet, va rupe ultima înțelegere făcută. În aceeași noapte, fără știrea nimănui, Cemre se va duce la Bariș.. Cele petrecute în aceea noapte vor fi debutul zilelor grele care vor urma pentru Cemre și Kuzey.




Postare prezentată

Inima de Frate Acasa

Inima de Frate Acasa rezumat, Inima de Frate serial turcesc rezumat online, Inima de Frate film turcesc, Inima de Frate telenovela,Rezumat...

Postări populare

Un produs Blogger.