Inima de Frate ep 66

Written By Admin on vineri, 19 iunie 2015 | 22:14

"Inima de Frate ep 66", Inima de Frate ep 66 Serial, Inima de Frate ep 66 Film Serial Turcesc, Inima de Frate ep 66 film Acasa Tv.
 Vezi si Rezumat Inima de Frate episodul 67
În noaptea incidentului, Cemre va fi reținută de polițiști, deoarece va fi surprinsă cu obiectul infracțiunii în mână.  În mijlocul nopții, Gulten și Kuzey vor trăi un mare șoc la aflarea incidentului. Nu le va veni să creadă cele întâmplate. Dar în aceea noapte sfârșită cu o tragedie, nici Cemre nu poate să-și explice ce s-a întâmplat. Ea este sigură doar că în vila pentru musafiri se află „o a treia persoană”. Kuzey începe să caute indicii, dar Guney va fi cel care va găsi „persoana” la care se referea Cemre. Ebru Sinaner este în același timp supărată, dar și foarte furioasă. Pentru ea toți cei care vor face rău familiei ei  vor trebui  să plătescă. Guney, înțelege că după Cemre, i-a venit și lui rândul. Pentru a-și asigura locul, el va începe să se gândească la alte lucruri. În urma primei înfățisări în fața instanței Cemre va fi reținută.  Kuzey și Gulten vor fi dărămați.
Guney, care știe cât de mult suferă fratele său, va ieși în fața fratelui său în momentul cel mai neprielnic pentru acesta. Acum planul său este foarte diferit . Confruntarea dintre cei doi frați, va schimba complet destinul lui Kuzey și a lui Cemre. În timp ce Kuzey va încerca să demonstreze nevinovăția lui Cemre, pe de altă parte el va căuta soluții pentru a o vedea. Într-un final eforturile lui  Kuzey vor da rezultate. Va obține o permisiune specială pentru a intra în închisoare. În spatele gratiilor, Cemre așteaptă cu emoție această întâlnire. După multe zile, în camera de întrevederi, Kuzey și Cemre vor fi, pentru prima dată, împreună.



Postare prezentată

Inima de Frate Acasa

Inima de Frate Acasa rezumat, Inima de Frate serial turcesc rezumat online, Inima de Frate film turcesc, Inima de Frate telenovela,Rezumat...

Postări populare

Un produs Blogger.