Inima de Frate ep 70

Written By Admin on vineri, 19 iunie 2015 | 01:50

"Inima de Frate ep 70", Inima de Frate ep 70 Serial, Inima de Frate ep 70 Film Serial Turcesc, Inima de Frate ep 70 film Acasa Tv.
Vezi Rezumat si de la Inima de Frate episodul 71
Cemre și Kuzey sunt hotărâți să elimine fiecare obstacol dintre ei. Acum este timpul pentru a se bucura unul de celălalt, departe de toți, de toate problemele. După va pierde totul, Guney care este frustrat din  cauza Familiei Sinaner, va deveni și mai periculos. El va începe să pună în aplicare, pas cu pas, planul de a se răzbuna pe Bariș.
Pe de altă parte, Guney va înnebuni de furie atunci când va afla că Cemre s-a dus la Kuzey. În timp Guney are o cădere nervoasă, plecareala la Samsun a lui Kuzey și Cemre au îl va face nefericit pe Guney. Departe de toate certurile, Simay, cu cât va încerca csă înceapă o viață nouă, ea nu va reuși, din contră se va afunda mai mult în probleme. Ea va fi cuprinsă de panică atunci când va afla că Comisarul Șeref  este pe urmele ei. Atunci când va înțelege că ascunzătoarea în care se află a devenit foarte periculoasă,  ea va cere ajutorul singurei persoane care o poate ajuta. În timp ce Guney, după ce primește  telefonul de la Simay, are forța să găsească oxigenul necesar , Kuzey va afla minciuna lui Guney.
După de Simay îi mărturisește lui Șeref, că l-a omorât pe Mori Şevki, politiștii vor găsi un peisaj interesant. Pe de-o partea atunci când comisarul Șeref va înțelege legătura dintre  oamenii care o urmăresc pe Siamy și Kuzey, evenimentele se vor complica. Pentru ca Kuzey să nu aibă probleme, comisarul Șeref, o va găzdui, acasă la el, pe Simay.  Această situație, va influența neașteptat și relația dintre Șeref și Demet.
După rezolvarea problemelor dintre domnul Sami și Aynur, va sosi vremea ca Kuzey să se certe cu noua sa familie. În aceste zile în care în familie urmează să aibă loc o căsătorie, Kuzey va fi rănit de trădarea celor mai apropiate persoane.


Postare prezentată

Inima de Frate Acasa

Inima de Frate Acasa rezumat, Inima de Frate serial turcesc rezumat online, Inima de Frate film turcesc, Inima de Frate telenovela,Rezumat...

Postări populare

Un produs Blogger.