Inima de Frate ep 71

Written By Admin on vineri, 19 iunie 2015 | 01:48

"Inima de Frate ep 71", Inima de Frate ep 71 Serial, Inima de Frate ep 71 Film Serial Turcesc, Inima de Frate ep 71 film Acasa Tv.
 Vezi Rezumat si de la Inima de Frate episodul 72
Departe de toată lumea şi de toate problemele Kuzey şi Cemre se bucură că sunt împreună. Masca lui Guney căzuse, iar Kuzey aflase minciunile care i-au fost spuse. Acum era vremea confruntării celor doi fraţi.  Kuzey este conştient nu-şi poate continua viaţa alături de Cemre, dacă nu rezolvă fiecare problemă din jurul său. El va veni faţă în faţă cu Guney. Încolţit,  Guney încearcă să scape. Pe de altă parte, Banu care începuse să şteargă toate urmele din viaţa sa, va afla că are o legătură cu Guney care nu poate fi ruptă toată viaţa sa. Kuzey, ale cărui furie şi neputinţă cresc şi mai mult, odată cu aflarea fiecărui răspuns la întrebăriule sale, va veni, încă odată, faţă în faţă, cu Guney. Va urma o dispută acerbă. În acea noapte, spre dimineaţă, Cemre va fi trezită de o bătaie în geam.


Postare prezentată

Inima de Frate Acasa

Inima de Frate Acasa rezumat, Inima de Frate serial turcesc rezumat online, Inima de Frate film turcesc, Inima de Frate telenovela,Rezumat...

Postări populare

Un produs Blogger.