Inima de Frate ep 72

Written By Admin on vineri, 19 iunie 2015 | 01:47

"Inima de Frate ep 72", Inima de Frate ep 72 Serial, Inima de Frate ep 72 Film Serial Turcesc, Inima de Frate ep 72 film Acasa Tv.
 Vezi Rezumat si de la Inima de Frate episodul 73
Furia lui Kuzey pe care o simte faţă de Guney,  va elimina toate obstacolele care-l opreau să ajungă la Cemre. De acum numai avea cale de întoarcere. Răspunsul lui Cemre la cererea în căsătorie făcutăde Kyuzey la miez de noapte, va fi unul foarte clar.
Hotărărea comună a lui Kuzey şi Cemre, va aduce schimbări în vieţile lor. Kuzey va acţiona pentru  a termina treburile legate de macara. Şi Cemre va începe să-şi caute de lucru. În urma propunerii surprinzătoare a lui Zeynep, Cemre se va asocia cu aceasta.
Doamna Handan îi va cere ajutorul lui Sami, atunci când va observa că neînţelegerile dintre băieţii săi s-a transformat într-o mare duşmănie. Dar dorinţa de răzbunere a lui Guney, va răni pe toţi cei care-i vor ieşi în cale. Guney care după ce a rupt orice fel de legătură cu familia Sinaner şi numai are nimic de pierdut, va începe să-şi verse amarul pe cei din jurul său. El îşi va lua un pistol.
Implicare lui Cemre, alături de Zeynep în pregătirea logodnei lui Demet şi Şeref, va dfi un examen foarte important pentru aceasta. În noaptea logodnei, suferind şi bucurându-se în acelaşi timp, Kuzey de gândeşte la Ali.  Cemre este singura persoană cu care-şi poate împărtăşi supărarea.  Cuprinşi de dor şi supărare, Kuzey şi Cemre se vor apropia unul de celălalt. Scena văzută de Guney, care va veni târziu la logodnă, va fi ca o revanşă a anilor trecuţi. Dar Guney nu rămăne nepăsător şi nu va pleca, aşa cum a procedat odată Kuzey.


Postare prezentată

Inima de Frate Acasa

Inima de Frate Acasa rezumat, Inima de Frate serial turcesc rezumat online, Inima de Frate film turcesc, Inima de Frate telenovela,Rezumat...

Postări populare

Un produs Blogger.