Inima de Frate ep 73

Written By Admin on vineri, 19 iunie 2015 | 01:44

"Inima de Frate ep 73", Inima de Frate ep 73 Serial, Inima de Frate ep 73 Film Serial Turcesc, Inima de Frate ep 73 film Acasa Tv.
 Vezi Rezumat si de la Inima de Frate episodul 74
În direcţia pistolului îndreptat de Guney se află fratele său şi o iubire pe care nu o va putea avea  niciodată. Furia lui este foarte mare, însă Kuzey va fi rănit de un pistol, care-l va afecta mai mult, decât acesta. Şeref, care înţelesese că Guney este precum  o bombă cu ceas, va acţiona pentru a preveni un dezastru. El nu-l va scapa din ochi pe Guney. În timp ce Guney vrea să-i ruineze pe cei din familia Sinaner şi să-l bage pe Bariş la închisoare, Kuzey, care vrea să-l ignore pe Guney, face apaşi importanţi pentru a-şi reface viaţa. Pentru Kuzey Cemre este mai importantă decât Guney. În schimb o scrisoare sosită de la Deniz îi va distrage atenţia. În scrisoarea trimisă Deniz îi transmitea cheia aflării ucigaşului lui Ferhat. În timp de ziua de naştere a lui Cemre se apropie, Kuzey îi va cumpăra acesteia un cadou de neuitat.


Postare prezentată

Inima de Frate Acasa

Inima de Frate Acasa rezumat, Inima de Frate serial turcesc rezumat online, Inima de Frate film turcesc, Inima de Frate telenovela,Rezumat...

Postări populare

Un produs Blogger.