Inima de Frate ep 74

Written By Admin on vineri, 19 iunie 2015 | 01:42

"Inima de Frate ep 74", Inima de Frate ep 74 Serial, Inima de Frate ep 74 Film Serial Turcesc, Inima de Frate ep 74 film Acasa Tv.
 Vezi Rezumat si de la Inima de Frate episodul 75
Kuzey va lua o hotărăre şi va cumpăra inelul de logodnă pentru a o cere în căsătorie pe Cemre. Acum el va fi  nevoit să demonstreze lui Cemre, că face acest pas pentru că vrea să-şi petreacă restul vieţii alăruri de ea, ci nu datoriă furiei faţă de Guney. Guney care va finaliza prima parte a planului său, pentru moment a făcut suficient rău familiei Sinaner. De aceea se va retrege şi va aştepta reacţia adversarului. Doamna Handan, care, va înţelege că, în niciun fel, Kuzey şi Cemre nu pot fi despăţiţi, în sfârşit  va începe să cedeze. Ea va vorbi cu Gulten despre intenţiile sale bune.
În acest timp, ea va scăpa o vorbă pe care nu trebuia s-o spună deloc. Cemre va fi cuprinsă de o mare aşteptare, după ce va afla că Kuzey ia cumpărat un inel. Dar, prin planurile sale Kuzey, va induce în eroare pe toată lumea. După nenorocirile cauzate familiei şi vieţii sale, Bariş îşi va pierde tot controlul. Pentru a trece prin faţa vilei unde au trăit, luând în calcul orice posibilitate, se va duce la Guney. Cearta începută între cei doi se va acutiza şi va lua sfârşit odată cu zgomotul scos de un pistol. Atunci când, după zile de pregătire, Kuzey va trece la acţiune, acesta îi va oeferi lui Cemre o noapte de neuitat.


Postare prezentată

Inima de Frate Acasa

Inima de Frate Acasa rezumat, Inima de Frate serial turcesc rezumat online, Inima de Frate film turcesc, Inima de Frate telenovela,Rezumat...

Postări populare

Un produs Blogger.