Inima de Frate ep 76

Written By Admin on vineri, 19 iunie 2015 | 01:36

"Inima de Frate ep 76", Inima de Frate ep 76 Serial, Inima de Frate ep 76 Film Serial Turcesc, Inima de Frate ep 76 film Acasa Tv.
 Vezi Rezumat si de la Inima de Frate episodul 75
Guney îl atrage într-o problemă pe Kuzey
În timp ce Kuzey şi Guney se pregătesc de nuntă, Guney va deveni mult mai periculos. Mutarea lui Guney, care din dorinţa de a fi mult mai credibil faţă de Kuzey nu va ezita să se expună pericolului, va fi de ajuns să-l atragă pe Kuzey în mijlocul problemei.
În timp ce prin descifrarea parolei trimise de Deniz, Guney care, întrând în posesia documentelor ascunse în seif, va fi cu un pas înaintea comisarului Şeref,  nu este conştient la marele risc la care se expune. Singura soluţie pentru înlăturarea suspiciunilor ce planează asupra sa, va fi să-l atragă şi pe Kuzey în jocul său.
Pregătirile lui Kuzey şi Cemre  pentru nuntă, îl vor face şi mai periculos pe Guney. Pentru a fi mai credibil în faţa lui Kuzey, Guney nu se va sfii să se expună pericolului. Mutarea lui Guney, va face lumină şi în cazul accidentului lui Burak Çatalcalı. Pentru Bariş se apropia sfârşitul drumului.
În urma acestor evenimete, hotărărea de a se căsători luată de Cemre şi Kuzey va înlesni ca cele două familii  se vor reuni în casa lui Gulten.
Şeref, ca şi cum ar fi bănuit mutarea făcută de Guney, va reacţiona la mutarea acestuia. Pentru a-l demasca, Şeref îi va întinde o mică cursă. Guney care va înţelege că Deniz este un pericol foarte importat pentru ea, va merge la Kuzey să o găsească. Persoana la care va apela Kuzey pentru a-şi ajuta fratele, ascunde un secret sângeros.


Postare prezentată

Inima de Frate Acasa

Inima de Frate Acasa rezumat, Inima de Frate serial turcesc rezumat online, Inima de Frate film turcesc, Inima de Frate telenovela,Rezumat...

Postări populare

Un produs Blogger.