Inima de Frate ep 77

Written By Admin on vineri, 19 iunie 2015 | 01:35

"Inima de Frate ep 77", Inima de Frate ep 77 Serial, Inima de Frate ep 77 Film Serial Turcesc, Inima de Frate ep 77 film Acasa Tv.
 Vezi Rezumat si de la Inima de Frate episodul 76
Kuzey este la răscruce de drumuri
În faţa lui Kuzey se află două drumuri: unul întunecat şi altul  luminat. Mesajul primit pe telefonul lui Guney, va fi decisiv pentru drumul pe care-l va alege Kuzey.
Kuzey, care, pentru a-şi ajuta fratele, se va  duce în casa lui Sumer, va intra într-o belea neprevăzută. Criminalul care se ascude în casă, se va gândi să măzgălească cu sânge hainele altei persoane. Norii negrii, de care i-a fost tot timpul frică lui Cemre, se vor aduna în jurul lor.
Şeref va alege o nouă modalitate pentru a-l avertizeze pe Kuzey cu privire la Guney. Dar rezultatul nu va fi cel aşteptat. Cu cât Kuzey se va îndepărta de Şeref, misiunea lui Guney va fi uşoară. Guney care îşi va da seama că se află sub aripile luI Kuzey, îşi va răni  fratele.
Cemre se va întâlni, în secret, cu Guney, cu toate că este conştientă că Kuzey se va supăra atunci când va afla acest lucru.  În timp de fiecare vorbă a lui Cemre îl taie ca un cuţit pe Guney, acesta se va enerva. În ciuda tuturor inconvenientelor, Kuzey şi Cemre trebuie să se căsătorească. Cemre va găsi singura soluţie pentru a-l opri pe Guney. Pentru a-l convinge pe Kuzey, ea îi va propune o ofertă tentantă. În urma propunerii lui Cemre, atunci când va ajunge acasă  în mintea lui Guney vor fi două variante: un drum întunecat şi altul luminos. Mesajul sosit pe telefonul lui Guney va determina drumul ales de Kuzey.


Postare prezentată

Inima de Frate Acasa

Inima de Frate Acasa rezumat, Inima de Frate serial turcesc rezumat online, Inima de Frate film turcesc, Inima de Frate telenovela,Rezumat...

Postări populare

Un produs Blogger.