Inima de Frate ep 78

Written By Admin on vineri, 19 iunie 2015 | 01:32

"Inima de Frate ep 78", Inima de Frate ep 78 Serial, Inima de Frate ep 78 Film Serial Turcesc, Inima de Frate ep 78 film Acasa Tv.
 Vezi Rezumat si de la Inima de Frate episodul 77

Kuzey, care va cădea în capcana lui Guney, va fi reţinut pentru crimă.
Kuzey, care va cădea în capcana lui Guney, va fi reţinut pentru crimă. Mai vechea duşmănie a lui Kuzey faţă de Sümer Tezkan, îi va fi de folos acestuia. Imposibilitatea lui Kuzey de a se face înţeles va reprezenta cea mai mare teamă a lui  Cemre . În timp ce se apropie ziua nunţii, acest incident în care va implicat  Kuzey, va fi o ocazie neaşteptată pentru Guney de a-i face rău lui Cemre. În loc să rezolve  problema în care a fost implicat, el îşi va consuma timpul pentru a-i despărţi pe Cemre şi Kuzey.
 Fiecare minut pierdut va fi în favoarea adevăratului criminal. Proba găsită în cartierul în care s-a produs crima, va schimba cursul anchetei. Atunci când Guney  va avea din nou necazuri, Kuzey va fi, din nou, alături de fratele său. Declaraţia lui Guney va atrage atenţia tuturor către conacul familiei Sinaner. Atunci când Ebru Sinaner va afla adevărul, Bariş va fi foarte departe. Simay, care este martora cea mai importantă în cazul crimei, se luptă să rămână în viaţă într-un loc la care nimeni nu s-ar fi gândit. În timp ce lucrurile pentru Guney se îngreunează, Kuzey este dispus să se sacrifice, din nou, pentru el.



Postare prezentată

Inima de Frate Acasa

Inima de Frate Acasa rezumat, Inima de Frate serial turcesc rezumat online, Inima de Frate film turcesc, Inima de Frate telenovela,Rezumat...

Postări populare

Un produs Blogger.